Marim Battuta is het slagwerkensemble van "De Harmonie". Een totaal ander genre muziek wordt hier gespeeld, met vette beats en mooi melodisch slagwerk. Marim Battuta is begonnen als opleidingsgroep voor slagwerkers maar is inmiddels ook een zelfstandig orkest geworden met eigen optredens en hele leuke muziek

Cees Leerling

Cees Leerling studeerde slagwerk bij Gerard van der Kolk in Leeuwarden en later bij Martin Vijver en Rein Niemeijer in Groningen. Na zijn studie aan het conservatorium in Groningen maakte hij deel uit van de Johan Willem Friso Kapel in Assen. Als docent heeft hij al meer dan 40 jaar ervaring. Hij werkt graag met slagwerkers van muziekverenigingen. Het totale slagwerkpakket komt daarbij aan bod.
In Noord-Nederland leidde Cees Leerling diverse verenigingen als dirigent, van fanfare's tot slagwerkensembles, mallet- en drumbands.
Naast zijn werkzaamheden als docent slagwerk is hij verbonden aan het Linde College in Wolvega als docent muziek en als dirigent van het school-orkest.

Repetities

Marim Battuta repeteert iedere woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur in het Linde College in Wolvega.

marimba  marimbattuta
 cees