Muziekles

Het leertraject
De Harmonie pakt muzieklessen serieus aan. Natuurlijk gaat het vaak om jongen mensen die willen starten met het leren bespelen van een instrument, maar dat is niet altijd zo. Wij nemen zowel jonge mensen als oudere instromers even serieus en hebben daar een hele goede opleiding voor klaar. Het betreft een opleiding die er op gericht is om binnen twee jaar het A diploma te behalen en daarna binnen twee jaar het B diploma. Ondertussen ben je al begonnen in ons B orkest waar je het plezier van muziek maken in een orkest leert beleven. Vanaf het B diploma wordt constant gekeken of je al klaar bent voor het A orkest. Wanneer je nog twee jaar verder bent kun je het C diploma te pakken hebben en dan is de kans heel groot dat je in het grote A orkest mag meespelen.

De kosten
Het kostenplaatje is helemaal afhankelijk van je leeftijd en leswensen. Leden onder de 18 jaar krijgen gemeentelijke subsidie als ze in onze gemeente wonen, afhankelijk van het aantal jaren dat je les hebt, neemt deze subsidie jaarlijks af. Maximaal 4 jaren worden gesubsidieerd. Om een goed idee te krijgen van het kostenplaatje wat voor jou van toepassing is, vragen we je contact op te nemen door middel van een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen je dan zo spoedig mogelijk te woord staan en een duidelijk beeld geven van de kosten.

Instrument
De Harmonie heeft haar eigen instrumentenpark en de kans is groot dat ze het instrument waar jij op wilt leren spelen beschikbaar heeft. Wanneer je muziekles neemt bij De Harmonie word je lid van de vereniging en krijg je eveneens een instrument van de vereniging.